Állást keres?

ÁLLÁST KERES?
LÉPJEN KAPCSOLATBA VELÜNK!

TOP-5.1.2-15 „FOGLALKOZTATÁSI EGYÜTTMŰKÖDÉS MÓRAHALOM TÉRSÉGÉBEN”

Mórahalom és térségében évről évre egyre jelentősebb problémát jelent a vállalkozások számára a megfelelő minőségű és mennyiségű munkaerő megtalálása, amely már a vállalatok napi működését és a fejlesztéseik sikerességét is kockáztatja. A projekt a Mórahalmi járás és a Kisteleki járás igazgatási területére, valamint a Szegedi járás 5 településére terjed ki és a tervezett tevékenységek is ebben a térségben valósulnak meg, tekintettel arra, hogy a város gazdasági és foglalkoztatási szempontból is aktív kapcsolatot ápol a vonzáskörzetébe tartozó településekkel.

A paktum projekt célja a helyi igényekre alapozott, célzott képzés és foglalkoztatás révén a hátrányos helyzetű álláskereső személyek munkába állásának támogatása.

 

Az együttműködés a következő településeken állandó lakcímmel rendelkezőket érinti: Ásotthalom, Bordány, Forráskút, Mórahalom, Öttömös, Pusztamérges, Ruzsa, Üllés, Zákányszék, Zsombó, Baks, Balástya, Csengele, Kistelek, Ópusztaszer, Pusztaszer, Dóc, Sándorfalva, Szatymaz, Domaszék, Röszke.

A projekt keretében öttömösi mentorunk, Toppantó Gabriella folyamatos támogatást nyújt a munkavállalóknak annak érdekében, hogy az álláskereső személy igényeinek és kompetenciáinak megfelelő képzésben vagy szolgáltatásban részesüljön. A mentorálási folyamat eredményeként fő célunk minél több álláskereső személy munkába állásának elősegítése.

November hónaptól Gabriella a Polgármesteri Hivatalban, kétheti rendszerességgel, minden páratlan héten hétfőn

délelőtt ügyfélfogadást tart 8.30-11.30 között.

Az első ügyfélfogadási idő 2017. november 20.

További időpontok 2017-ben: december 4., december 18.

 

További információkért keressen fel minket az alábbi elérhetőségeink valamelyikén:
Foglalkoztatási Paktum Iroda: 6782 Mórahalom, István király út 8., II. emelet
Toppantó Gabriella mentor: 0630/55-88-944, Ez az e-mail cím a spamrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát., www.facebook.com/PaktumIroda

 

Bővebb tájékoztató: ITT

Plakát: ITT

 

Vinaora Nivo SliderVinaora Nivo SliderVinaora Nivo SliderVinaora Nivo SliderVinaora Nivo Slider
Nincs új esemény

Partnerek

 

AZ EGÉSZ ÉLETEN ÁT TARTÓ TANULÁSHOZ HOZZÁFÉRÉS BIZTOSÍTÁSA RUZSA, ÖTTÖMÖS ÉS ZÁKÁNYSZÉK TELEPÜLÉSEKEN (EFOP-3.7.3-16-2017-00203) 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

loader

Látogatók

Oldalainkat 15 vendég és 0 tag böngészi