Szennyvíz begyűjtése

TÁJÉKOZTATÓ
nem közművel összegyűjtött háztartási szennyvíz begyűjtéséről

Tisztelt Lakosság!

Ezúton tájékoztatom Önöket, hogy a Csongrád-Csanád Megyei Katasztrófavédelmi Igazgatóság Öttömös településen a nem közművel összegyűjtött háztartási szennyvíz ideiglenes begyűjtésének ellátására közérdekű szolgáltatóvá a MÓRAÉP Nonprofit Közhasznú Kft.-t (6782 Mórahalom, Röszkei út 34.) (továbbiakban: Szolgáltató) jelölte ki, 2022. január 1. napjától.

A Szolgáltató heti egy alkalommal, csütörtöki napon végzi a településen a szennyvíz szippantását, saját gépjárműjével.

Szennyvíz szippantási igényt bejelenteni (az eddigiektől eltérő módon) a Szolgáltatónál lehet, az alábbiak elérhetőségek egyikén:

E-mail cím: Ez az e-mail cím a spamrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.

Telefonon: munkanapokon 8.00-16.00 között
06/62-281-055,
06-70-3123-097

Öttömös Községi Önkormányzat Képviselő-testületének a háztartási szennyvíz szállításával, kezelésével kapcsolatos közszolgáltatásról szóló 3/2014. (II.26.) önkormányzati rendelete alapján a közszolgáltatásért fizetendő nettó díjak a következők:

Lakossági szippantás (rezsicsökkentett díj):
(1) A települési folyékony hulladék fogadási és kezelési díja 708,7,-Ft/m3 +áfa.
(2) A települési folyékony hulladék elszállítása díja, amelyet az (1) bekezdésben meghatározott díjon túlmenően kell megfizetni:
a) Öttömös belterületén 2.000,-Ft/kiszállás száma +áfa.
b) Öttömös külterületén (Öttömös belterületi határától számítva): 2.000,-Ft/kiszállás száma+áfa, ezen felül a kiszállás megtett útjának díja: 390,-Ft/km +áfa.

A szolgáltatást igénybe vevő ingatlantulajdonos/ingatlanhasználó a szippantás díját a MÓRAÉP Kft. által kibocsátott számla ellenében köteles megfizetni, az alábbiak szerint:
- A szolgáltatás elvégzése során minden megrendeléshez munkalap készül, amit az ügyfél a helyszínen aláírással igazol.
- A munka elvégzését követő 8 napon belül a szolgáltatásról kiállítják a számlát, amit az ügyfél részére postáznak a lakcímre. A számla mellé kapnak egy csekket is, így eldönthetik, hogy postai befizetéssel vagy bank átutalással teljesítik a befizetést.

Felhívom a figyelmüket, hogy késedelmes fizetés után késedelmi kamat kerül felszámításra, illetve új közszolgáltatás csak akkor igényelhető, ha már a korábbi keletkezett hátralék teljes egészében kiegyenlítésre kerül.

Öttömös, 2021. december 30.

Erdélyi-Nagy Renáta
aljegyző

Vinaora Nivo SliderVinaora Nivo SliderVinaora Nivo SliderVinaora Nivo SliderVinaora Nivo Slider
Nincs új esemény

Partnerek

 

AZ EGÉSZ ÉLETEN ÁT TARTÓ TANULÁSHOZ HOZZÁFÉRÉS BIZTOSÍTÁSA RUZSA, ÖTTÖMÖS ÉS ZÁKÁNYSZÉK TELEPÜLÉSEKEN (EFOP-3.7.3-16-2017-00203) 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

loader

Látogatók

Oldalainkat 9 vendég és 0 tag böngészi