Új háziorvos

ÚJ HÁZIORVOS, MÓDOSULT RENDELÉSI IDŐ

2021. márciusában egy hosszabb írás keretei között számoltam be arról, hogyan alakul át a háziorvosi feladatellátás, mélyen tisztelt Hegedűs doktor úr halálát követően. 2021. április 1-től kezdődően Dr. Molnár Márta doktornő látta el a betegeket településünkön, tartós helyettesítés formájában, heti 9 órában, Jenei Erzsike heti 20 órás asszisztenciája mellett.

Ezúton is szeretném kifejezni hálámat azért az emberfeletti erőfeszítésért, amelyet az elmúlt 9 hónapban tanúsítottak Doktor Úr, a betegek, és a hivatásuk iránti tiszteletből és elköteleződésből.

Az elmúlt időszakban az egészségügyi feladatellátás területén a Kormány bevezette az egészségügyi szolgálati jogviszonyt, magasabb díjazást állapított meg ennek keretei között, és azt kiterjesztette a háziorvosokra is. Részben ennek, részben az Önkormányzat anyagi tehervállalásának köszönhetően most örömmel tájékoztathatom a kedves lakosságot, hogy 2022. január 3-tól (hétfő) a háziorvosi feladatellátás az alábbiak szerint változik:

 

Háziorvos: Debreczeniné Dr. Kovács Ágnes doktornő (bemutatkozó a következő havi újságunkban)

Asszisztens: átmenetileg Fodorné Zsuzsika, aki azért vállalta a visszatérést, hogy az asszisztencia hiánya ne legyen akadálya a korábban megszokott rendelési idő visszaállításának, az új doktornő érkezésének, ezt hálásan köszönjük neki ezúton is!

Feladatellátás formája: alkalmazotti, egészségügyi szolgálati jogviszony

Rendelési idő: minden munkanap 8.00 - 12.00 óra között

A rendelő telefonszáma: 06 62 289 570

Kérem, fogadják sok szeretettel az új Doktornőt, közös reményünk, hogy ő is hasonlóan hosszú ideig látja majd el itt hivatását, mint ahogyan azt Hegedűs doktor úr is tette.

Öttömös, 2021.12.27.

dr. Dobó István
polgármester

Vinaora Nivo SliderVinaora Nivo SliderVinaora Nivo SliderVinaora Nivo SliderVinaora Nivo Slider
Nincs új esemény

Partnerek

 

AZ EGÉSZ ÉLETEN ÁT TARTÓ TANULÁSHOZ HOZZÁFÉRÉS BIZTOSÍTÁSA RUZSA, ÖTTÖMÖS ÉS ZÁKÁNYSZÉK TELEPÜLÉSEKEN (EFOP-3.7.3-16-2017-00203) 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

loader

Látogatók

Oldalainkat 7 vendég és 0 tag böngészi