Közös kincsek

Közös kincsek

 

Önkormányzatunk ismét egy nyertes pályázatban vesz részt, amely a TOP-5.3.1-16-CS1-2017-00002 azonosítószámon nyilvántartott, „Közös kincsek - összetartó közösség: Mórahalom és térsége a helyi identitás és kohézió erősítéséért” címet kapta. Hosszú távú célunk a lakosság körében a közösség fejlesztése, a közösségi szerepvállalás erősítése, az önkormányzat, kulturális intézmények és a lakosság közötti kapcsolat erősítése. Fontosnak tartjuk a település kulturális értékeinek ápolását, a lakossági összefogás erősítését. A projekt keretében közösségi igényekre épülő  programok kerülnek szervezésre: helytörténeti szakmai előadás, agrár szakmai előadás, művészeti előadás, kreatív közösségi találkozó. Továbbá megvalósításra kerül helytörténeti feltárás, kerekasztal beszélgetés és helyi újság megjelentetése is.

A projekt konzorciumi formában Mórahalommal, Pusztamérgessel, Ruzsával és Ásotthalommal valósul meg, amelyben minden település a maga értékeit fejleszti.

 

 

A projekt megvalósítása során készült fényképek, dokumentumok.

Vinaora Nivo SliderVinaora Nivo SliderVinaora Nivo SliderVinaora Nivo SliderVinaora Nivo Slider
Nincs új esemény

Partnerek

 

AZ EGÉSZ ÉLETEN ÁT TARTÓ TANULÁSHOZ HOZZÁFÉRÉS BIZTOSÍTÁSA RUZSA, ÖTTÖMÖS ÉS ZÁKÁNYSZÉK TELEPÜLÉSEKEN (EFOP-3.7.3-16-2017-00203) 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

loader

Látogatók

Oldalainkat 17 vendég és 0 tag böngészi