VISSZAJELZÉSEK



TÉRKÉP
Helyrajzi szám:
Közterület neve:
Közterület jellege:
Házszám:


|  
Nyomtatható verzió
Moderálási alapelvek

1. Hozzászólások és témák törlése.

Az alábbi esetekben a moderáció felszólítás nélküli, a moderátoroknak további magyarázat nélkül jogában áll az alábbi esetek bármelyikében a hozzászólásokat, témákat törölni, a belépő jogosultságát időszakosan vagy végleg megvonni.

1.1. Hozzászólás törlése:

Szándékos rombolás. Törlést von maga után minden olyan művelet, mely a téma eredeti funkcióját megváltoztatja, automatikus letöltést, automatikus linket, egyebeket tartalmaz, vagy bármilyen módon veszélyezteti a rendszer megfelelő működését.

Mások szólásszabadságának csorbítására alkalmas hozzászólások, törvénybe vagy más jogszabályba ütköző megnyilvánulások, fenyegetés, személyeskedés, rágalmazás, emberi méltóság és személyek, valamint jogi személyek jó hírnevének megsértése, a vitapartner lejáratása, szidalmazása, minősíthetetlen hangnem.

Moderátor által törölt hozzászólások visszamásolása.

Tilos bárki valós, bármely személyes adatának (pl. név, munkahely, lakhely, beosztás) engedély nélküli közzététele.

Tilos közéleti szereplők nevének megtévesztő használata, a bejelentkezéskor felhasználói névként történő megadása.

Pornográf és a jó ízlést sértő képek, szövegek, tiltott jelképek, nemzetek nemzeti jelképeinek szidalmazása, gyalázása, kegyeletsértés, gyűlöletkeltés, illetve minden, a Magyar Köztársaság Alkotmányával ellentétes megnyilvánulás, valamint az ilyen témájú web-oldalakra mutató linkek.

1.2. Téma törlése

A hozzászólás törléséhez hasonló szabályok vonatkoznak a témák címeivel kapcsolatosan is - téma indítása csak abban az esetben lehetséges, ha a fenti alapelveknek megfelel. Ellenkező esetben a téma kommentár nélkül törlésre kerül, indítóját a moderátor időszakosan vagy végleg kitilthatja a fórumokból.

1.3. Összevonások

A moderátorok a témák hasonlósága vagy egyezősége miatt belátásuk szerint összevonhatnak egyes témákat. Az összevonás nem jár a hozzászólások törlésével.

2. Letiltás

A moderátoroknak jogukban áll a fentiek megsértése esetén a hozzászólók felhasználói nevét, egyéb jogosultságait időszakosan, vagy végleg törölni.


Létrehozás dátuma: 2006. július 13.
Utolsó módosítás dátuma: 2006. július 13.