English | Deutsch | Magyar |
2012. május 16. Mózes, Botond

Civil szervezetek
Főoldal
Hirdetmény
Intézmények
Közbeszerzés
Közérdekű adatok
Linkek
Önkormányzati választás 2010.
Önkormányzat
Rendezvények
Turisztika
Településünkről


"Mesét mondok, dí, dá dú…"


Április 11-e József Attila születésének napja, a Költészet ünnepe. Az óvodában már hagyományosan Vers- és mesemondó versennyel emlékezünk meg erről a jeles napról. Az óvoda létszámához képest igen nagy arányban vettek részt a gyerekek, hosszú heteken át készülve, tanulva a verseket, meséket szüleik segítségével.
"Mesét mondok, dí, dá dú…"

Április 11-e József Attila születésének napja, a Költészet ünnepe. Az óvodában már hagyományosan Vers- és mesemondó versennyel emlékezünk meg erről a jeles napról.

Az óvoda létszámához képest igen nagy arányban vettek részt a gyerekek, hosszú heteken át készülve, tanulva a verseket, meséket szüleik segítségével. Ez volt a könnyebbik része, hiszen még ki kellett állni, sok szempár és az óvó nénikből álló zsűri elé. Mindenki ismerős volt, mindenki bátorította a szereplőket, mégis nagy megpróbáltatás egy kisgyereknek.

Annak ellenére, hogy mekkora bátorság kell kiállni a közönség elé, a produkciókon nem látszott, a közönség pedig igen jól szórakozott, izgult a mesehősök sorsán, elámult a hosszú mesét hiba nélkül végigmondó szereplő memóriáján, nevetett a humoros meséken, meghatódott vagy elandalodott a kedves verseken.

A résztvevők létszáma miatt úgy döntött a zsűri, hogy a nagycsoportból 2 gyermeket juttat tovább a Kistérségi Vers- és Mesemondó versenyre.

A kiscsoportosok közül Császár Patrik, a középsősök közül Ábrahám Anna jutott tovább, a két nagycsoportos pedig Makra Lili és Meleg Noémi.

További képek itt találhatóak!

Gratulálunk minden résztvevőnek és minden felkészítő szülőnek.

-PeFA-