Pályázat miniszámítógépekre

A Többcélú Társulás - a Homokkert Nkft partnerségével - olyan projektet valósít meg, amelyben a térség lakosságának informatikai tudását szeretné fejleszteni. Ennek elérése érdekében összesen 200 db "miniszámítógépet kívánunk kiosztani a térségben.

Ez egy televízióhoz csatlakoztatható kisméretű „doboz” - ami lényégében egy médialejátszóhoz hasonló, de annál nagyobb tudású, pici számítógép. Alkalmas arra, hogy az is, aki nem tud számítógépet használni, ezzel az eszközzel megtegye az első lépéseket az informatika világában, illetve az internet adta lehetőségeket kihasználhassa. Ha a készülék tud internethez csatlakozni, akkor lehetséges a web-böngészés, e-mail, lehet ingyen telefonálni – pl. skype-olni.

Akkor is használható a készülék, ha nincs internet kapcsolat: a felhasználó a rátöltött filmeket, fotókat nézheti, zenéket hallgathat, különféle alkalmazásokat tölthet rá. pl: angol szótár, családfa készítő alkalmazás, játékok, stb.

Nem fog kiváltani egy asztali számítógépet, de egy egyszerű internetes kiszolgálóként vagy médiaboxként tökéletesen funkcionál, és ehhez hozzájönnek olyan extra funkciók, mint a letölthető alkalmazások, dokumentumkezelés, stb.

Az eszközök korlátozott darabszámára tekintettel kérjük, hogy csak azok igényeljék, akik valóban használni kívánják azt! A miniszámítógép igényléséhez a hivatal munkatársai segítséget nyújtanak.

Részletek: ITT

Vinaora Nivo SliderVinaora Nivo SliderVinaora Nivo SliderVinaora Nivo SliderVinaora Nivo Slider
Nincs új esemény

Partnerek

 

AZ EGÉSZ ÉLETEN ÁT TARTÓ TANULÁSHOZ HOZZÁFÉRÉS BIZTOSÍTÁSA RUZSA, ÖTTÖMÖS ÉS ZÁKÁNYSZÉK TELEPÜLÉSEKEN (EFOP-3.7.3-16-2017-00203) 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

loader

Látogatók

Oldalainkat 15 vendég és 0 tag böngészi