Álláslehetőség - Gondozó

Álláslehetőség

A Homokháti Szociális Központ Öttömösi Telephelye álláslehetőséget hirdet

integrált feladatellátási gondozói munkakörbe

Közalkalmazotti jogviszony időtartama: határozatlan közalkalmazotti jogviszony, teljes munkaidő( három hónap próbaidő kikötése mentén )  az alábbi feladatok elvégzésére :

Öttömös Község közigazgatási területén fogyatékkal, - vagy pszichiátriai kórképpel rendelkező vagy idős koruk miatt otthoni házi gondozást igénylő személyek ellátására gondozói munkakörbe

Munkavégzés helye: 6784 Öttömös, Béke u. 3.

 

Munkakörbe tartozó lényeges feladatok:

Házi segítségnyújtást igénybe vevő személy részére, saját lakókörnyezetében biztosítani az önálló életvitel fenntartása érdekében szükséges ellátást,a segítő kapcsolat kialakítása és fenntartása, gondozási és ápolási feladatok elvégzésé, háztartási tevékenységben és a lakókörnyezeti higiénia megtartásában való közreműködés.

Támogató szolgáltatás esetében a fogyatékos személyek lakókörnyezetben történő ellátása, a lakáson kívüli közszolgáltatások elérésének segítése, valamint életvitelük önállóságának megőrzése mellett a lakáson belüli speciális segítségnyújtás biztosítása.

Közösségi ellátás esetében az alapvető feladat a lakókörnyezetben történő segítségnyújtás az önálló életvitel fenntartásában, a meglevő képességek megtartása, illetve fejlesztése,  az igénybe vevő állapotának folyamatos figyelemmel kísérése,pszichoszociális rehabilitáció, a szociális és mentális gondozás.

Feltételek: szociális gondozó és ápoló, támogató és közösségi gondozó végzettség vagy nyilatkozat, hogy a közalkalmazott vállalja a szükséges végzettségek megszerzését. 

Benyújtandó iratok:

·         iskolai végzettséget igazoló bizonyítvány másolata

·         szakmai önéletrajz

·         erkölcsi bizonyítvány

A munkakör betöltésének időpontja:

·         a munkakör várhatóan 2022.12.01 napjától tölthető be.

Pályázat benyújtásának határideje: 2022. 11.15.

Benyújtás módja:

-postai úton: Homokháti Szociális Központ 6782 Mórahalom, Millenniumi sétány 16-18. címre vagy

-személyesen: Homokháti Szociális Központ Öttömösi Telephely 6784 Öttömös, Béke u. 3. vagy

-e-mailben: Ez az e-mail cím a spamrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát. és az Ez az e-mail cím a spamrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát. címre

Az álláspályázattal kapcsolatban személyes tájékoztatást, további információt nyújt: Fodorné Kiri Andrea telephelyvezető munkaidőben a 70/393-09-41-es telefonszámon.

Vinaora Nivo SliderVinaora Nivo SliderVinaora Nivo SliderVinaora Nivo SliderVinaora Nivo Slider
Nincs új esemény

Partnerek

 

AZ EGÉSZ ÉLETEN ÁT TARTÓ TANULÁSHOZ HOZZÁFÉRÉS BIZTOSÍTÁSA RUZSA, ÖTTÖMÖS ÉS ZÁKÁNYSZÉK TELEPÜLÉSEKEN (EFOP-3.7.3-16-2017-00203) 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

loader

Látogatók

Oldalainkat 18 vendég és 0 tag böngészi